Adresse
Téléphone

Historique du club

1948 : Création du club

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras aliquam eget mauris a convallis. Proin quis fringilla est. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris placerat orci diam, vel vestibulum libero commodo porta. Nullam iaculis posuere ipsum et dapibus. Nam facilisis leo eget lectus bibendum, et suscipit libero tincidunt. Nunc consequat velit quis purus aliquam molestie. Pellentesque eget sollicitudin diam. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer malesuada egestas tellus, id tempor est porttitor id. Phasellus tincidunt dignissim ex ut condimentum.

1962 : La Refonte

Ut rhoncus suscipit sem. Vivamus eleifend quam sit amet eros volutpat, eu feugiat orci euismod. Morbi et massa et nunc tristique scelerisque maximus et massa. Vivamus tellus orci, congue quis finibus ac, semper sit amet ligula. Ut vestibulum volutpat quam consectetur dapibus. In sed mollis nisl, a placerat erat. Nullam hendrerit quam metus, at hendrerit erat elementum ut. Nulla in diam sed felis rutrum venenatis a et ligula. Donec bibendum gravida ipsum. Maecenas mattis suscipit porttitor. Suspendisse sit amet tellus gravida, consectetur massa a, rhoncus tortor. Nunc facilisis erat augue, sit amet tincidunt magna sagittis at. Fusce pretium malesuada viverra. In augue enim, sollicitudin vel dignissim ultrices, commodo at ex. Phasellus et dapibus sapien. Etiam a erat ante.

1978 : La Rencontre : l'impulsion du nouveau Président

1987 : 1ère sélection en Coupe de France